Postikortit


Sananparret ovat olleet vanhastaan elämän varrella opittuja ohjeita ja neuvoja. Oma äitini on kautta vuosikymmenten käyttänyt niitä kasvattaessaan meitä seitsemää lastaan. Karjalanmurre on minun äidinkieleni. Äänellää se lintukii laulaa.
Olen ollut aina kiinnostunut valokuvaamisesta. Vuosien varrella minulle on kertynyt jonkinlainen kuvakokoelma. Useimmiten kameran linssin läpi olen katsonut luontoon liittyviä asioita, kukkia, maisemia ja luonnon muovaamia värejä. Useasti mietin miltä mikäkin asia näyttäisi kameran linssin läpi katsottuna. Hyvä lintu se o harakkakkii, ko harvo näkköö.

Käsintekeminen on kautta aikojen kulkenut perintönä äidiltä tyttärille ja isiltä pojille. Kiinnostus käsillä tekemiseen on imetty jo äidinmaidossa. Kotona opetettiin, että aina kannattaa jotain puuhastella, sillä ain se jouteolo voittaa. Näin oli jo mummoni Helena opastanut omia tyttäriään.

Näistä kolmesta elementistä syntyivät omat postikortit. Graafisen suunnittelun on tehnyt Mustepullo Graphics. Lisää malleja on pöytälaatikossa.

Tulha tää tehtyy meiltäkii, mut oisha täs mänt aika paremmiltakii.
© Ruokovilla 2006   ·   Kuvat: Airi Ruokonen   ·   webdesign: Mustepullo Graphics